You are here:--De avonturen van twee slechtzienden: Wat je niet ziet is er niet, of toch wel?

De avonturen van twee slechtzienden: Wat je niet ziet is er niet, of toch wel?

“Kom Steef, we steken hier snel over, dat kan wel…” of “Heb jij je herkenningsstok bij je? Dan komen we sneller door de massa heen.” Dit zijn twee quotes uit situaties waarin ik en mijn beste vriendin ons wel eens in begeven. Ze zijn vaak humoristisch en dragen een grote hoeveelheid aan zelfspot met zich mee. In deze blog neem ik jullie graag mee in deze situaties. Ik hoop dat ik jullie kan laten glimlachen met deze blog.

Op een zaterdag liep ik met mijn vriendin naar de supermarkt om ijsjes te halen voor mijn sportteam. Het was super warm en we hadden op Google maps de route naar de supermarkt gezocht. Met mijn neus op mijn telefoonscherm leidde ik de weg naar de supermarkt. De stoep langs de grote weg werd steeds smaller en op een gegeven moment verdween hij. Mijn vriendin en ik zagen de Jumbo al en liepen dus verder over het gras. Toen we aankwamen bleek het een Jumbo Pick Up Point te zijn. Nadat wij dit hadden ontdekt zetten wij onze missie voort en zochten een nieuwe supermarkt. De Plus bleek 400 meter verderop te zijn. We keken achterom naar de stoep die we al even achter ons hadden gelaten. Mijn vriendin en ik besloten dat het handiger was om een kleine kruising over te steken en daarna bij het stoplicht de grote kruising over te steken. Zo gezegd, zo gedaan en nadat we waren overgestoken liepen we weer verder. Maar helaas was onze weg geblokkeerd door een groot hekwerk. Iedere goedziende zou dit allang hebben gezien, maar twee slechtzienden… We moesten dus alsnog terug. Maar uiteindelijk hebben wij de supermarkt gevonden en hebben we ons team blij gemaakt met een ijsje.

By | 2018-04-25T09:52:40+00:00 april 25th, 2018|Categorieën: Lichamelijk|0 Reacties

Over de schrijver:

Het delen van persoonlijke verhalen staat bij ons centraal. Door blogs en artikelen te delen over waargebeurde verhalen willen wij jullie laten weten dat jullie niet de enige zijn met problemen. En dat je steun kunt vinden bij je omgeving als je ergens mee zit.

Laat een reactie achter