Over Ons 2018-04-06T09:01:48+00:00
Loading...

DE PERSONEN ACHTER

It’s Complicated

Cornalie Brijder
Cornalie BrijderBlogger
Praten, verhalen vertellen en verhalen delen daar ligt mijn passie. Dit wil ik verder uitbreiden door verhalen te delen via blogs over persoonlijke problemen die ik gezien of gehoord heb in mijn nabije omgeving.

Ik ben Cornalie Brijder en ik ben één van de oprichters van It’s Complicated.

Mariette van der Linden
Mariette van der LindenBlogger
Ik ben er van overtuigd dat iedereen een verhaal heeft. Het raakt mij dat niet iedereen zijn verhaal kan of durft te delen. Daarom begon ik samen met de andere meiden It’s Complicated.

Mijn naam is Mariëtte van der Linden en ik ben één van de oprichters van It’s Complicated.

Stephanie Boenink
Stephanie BoeninkBlogger
Een groot hart voor anderen en verder kijken dan morgen. Dat zijn twee eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat ik met de dames It’s Complicated heb opgericht.

Ik ben Stephanie Boenink en ik ben een van de oprichters van It’s Complicated.

HET VERHAAL ACHTER

It’s Complicated

Iedereen heeft wel een verhaal, maar het is niet altijd even makkelijk om die te delen. Bij It’s Complicated willen wij dit anders aanpakken.

Het delen van persoonlijke verhalen staat bij ons centraal. Door blogs en artikelen te delen over waargebeurde verhalen willen wij jullie laten weten dat jullie niet de enige zijn met problemen. En dat je steun kunt vinden bij je omgeving als je ergens mee zit.

Deze blogs gaan over psychische en lichamelijke problemen. Daarnaast zullen wij ook nieuwsartikelen delen en hierover onze mening geven. Wil jij nou ook jouw verhaal delen? Heel graag! Dit kun je doen door een reactie te geven op een van de blogs of door ons een persoonlijk bericht te sturen (via info@itscomplicated.nl) met jouw verhaal, die kunnen wij met jou toestemming dan delen op onze site.

Hey! Jouw verhaal delen?

Er zijn veel mensen die met persoonlijke problemen lopen. Wil jij daarom graag jouw verhaal (anoniem) delen op ons platform?

Deel jouw verhaal!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.