You are here:--Remmen en optrekken, teveel moeite voor een mensenleven

Remmen en optrekken, teveel moeite voor een mensenleven

Toeterend scheurt er een auto voorbij. Je kijkt verbaasd, want jij bent degene die bij het zebrapad staat. Aarzelend kijk je om je heen en je besluit over te steken. Dat gaat goed, gelukkig kon je nog opzij duiken voor die fietser. Maar hey, het is toch heel normaal om elkaar van de sokken te rijden.

Het is ongelooflijk hoeveel mensen het begrip zebrapad niet kennen. Ik was twee jaar geleden in Spanje en daar stopt iedereen voor een zebrapad. Het is dan weer ontzettend wennen als je na een vakantie van twee weken weer thuiskomt.

Hoe moeilijk is het om je gewoon aan de verkeersregels te houden? Het ergste is nog wel dat mensen prima weten wat een zebrapad is. Het probleem, volgens het artikel hieronder, is dat mensen niet willen stoppen. Remmen en dan weer optrekken is niet leuk en iemand anders zou vast wel voor hun stoppen. Zijn wij mensen zo verheven geworden boven de wet? Brengen wij liever anderen in gevaar dan dat we remmen en daarna weer optrekken?

https://nieuws.vtm.be/binnenland/we-rijden-te-vaak-door-aan-zebrapad

Dit artikel is geschreven door Sara. Dit is niet haar echte naam. Wil jij ook een gastblog schrijvem? Stuur die dan naar info@itscomplicated.nl

By | 2018-05-16T10:21:22+00:00 mei 16th, 2018|Categorieën: Overig|0 Reacties

Over de schrijver:

Het delen van persoonlijke verhalen staat bij ons centraal. Door blogs en artikelen te delen over waargebeurde verhalen willen wij jullie laten weten dat jullie niet de enige zijn met problemen. En dat je steun kunt vinden bij je omgeving als je ergens mee zit.

Laat een reactie achter